Режим роботи магазину:
ПН - СБ: с 10:00 до 18:00
Консультація

Готуємо імунітет до зими: що вибрати?

За вікном все частіше похмура погода, а разом з нею псується й ваш настрій? Регулярно турбує погане самопочуття, втома, чи головний біль? Вважаєте, що це ретроградний Меркурій або горезвісна осіння депресія? Ні, це всього лиш ознаки пониженого імунітету. Короткий світловий день, сирість та відсутність свіжих овочів і фруктів ослаблюють організм. Як наслідок — часті простуди, загострення хронічних болячок і повна апатія до всього, що відбувається довкола. Ми знаємо, як цьому зарадити та вже підготувати добірку кращих продуктів для зміцнення імунної системи. Абсолютно безпечних, натуральних, без шкідливих домішок та ароматизаторів.

Найкращі олії та добавки для імунітету

Ці продукти багатьом відомі з дитинства, однак зараз вони представлені у новому амплуа. Наприклад, риб’ячий жир — це вже не смердюча рідина, яку неможливо випити не скривившись, а невеликі капсули, які приємно ковтати і навіть жувати як дорослим, так і дітям. А ще він існує у різних варіаціях, адже добувається з різних сортів риби. Не меншу користь мають екстракти з рослин. Чаї з малини та шипшини — це звісно чудово, однак набагато більший концентрат корисних елементів, містять саме екстракти.

Розповімо, коротко про кожен продукт, який ми підготували для вашого гарного самопочуття в холодну пору року.

Риб’ячий жир з печінки тріски

Це натуральна добавка, яка має унікальний склад. В ній містяться такі необхідні взимку, вітаміни А і Д, а ще Омега-3. Цей мікс унікальний, адже без Омеги-3, вітаміни А і Д погано засвоюються організмом, тож приймати їх у чистому вигляді не зовсім правильно. Регулярний прийом даної добавки сприяє зміцненню імунітету, покращенню стану шкіри та волосся, поліпшенню самопочуття. В Омезі-3 містяться 2 компоненти:

  1. Ейкозапентаєнова кислота;
  2. Докозагексаєнова кислота.

Вони насичують серце, м’язи та всі клітини енергією. Ну, а про користь вітаміну Д взимку нічого й говорити. “Вітамін сонця” життєво необхідний в цю не сонячну пору.

Екстракти із шипшини, чорного кмину та коноплі

Ми виділяємо три основні рослини, які мають максимальну користь для організму, а особливо взимку, коли довкола так багато інфекцій та вірусів.

  1. Шипшина, відома своїми антибактеріальними та противірусними властивостями і рекордним вмістом вітаміну С.
  2. Чорний кмин, в складі якого є природний антиоксидант тимохинон, а ще амінокислоти, фітостероли, вітаміни і мінерали.
  3. Конопля, яка є рослинним джерелом вітаміну Е і Омега-3.

Ми пропонуємо продукти, які містять у складі екстракти шипшини та коноплі, або тмину та коноплі. Є й продукт, в якому поєднуються всі три рослини. Вони ідеально доповнюють один одного, та разом утворюють вітамінну бомбу, яка найкращим чином впливає на імунну систему.

Риб’ячий жир із печінки акули

Жир, який видобувають з печінки акули є особливо цінним за ряд унікальних властивостей. В ньому присутній алкілгліцерол, що є потужним природним імуномодулятором. Ця речовина чудово впливає на стан судин та серця, підвищує опірність організму до вірусів та інфекцій, особливо, якщо це сезонні простуди.

Почуватися добре та енергійно можна без купи синтетичних вітамінних комплексів, представлених в аптеках. Тим паче, що більшість з них вимагають попередньої здачі аналізів на наявність дефіцитів. Пам'ятайте, що надлишок вітамінів в організмі чинить ще більшу шкоду ніж їх дефіцит. Товари, представлені у нашому інтернет-магазині, не є лікарськими засобами, а безпечною добавкою до щоденного раціону. Ми пропонуємо лише 100 % натуральні продукти. Всі вони українського виробництва, що гарно впливає на їх кінцеву ціну та терміни доставки по Україні.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть відгук*
11 + ? = 21
Введіть число*
Рекомендовані товари