Shvedov Family
Науково-виробнича компанія "Амарант" (тм Shvedov Family) займається глибокою переробкою амаранту на унікальному обладнанні, спеціально створеному для цієї мети. Оригінальні олії, органічні крупи та борошно не мають хімічних складових або домішок інших культур.
Новий крок у виробництві олії
Джерело життя і вся сила рослини зосереджена в зародку. Саме в ньому найбільш сконцентровані всі корисні складові. Інженерами компанії спроектовано і створено обладнання для виробництва унікальної олії із зародків насіння амаранту. Прес працює не з твердим зерном, а з м'яким зародком, тому його робоча температура менш ніж сорок градусів. Це важливо.
Як це відбувається:
- Виділяється зародок.
- Зволожується до необхідного рівня.
- Пресується.
- Відстоюється і фільтрується.
Весь цикл виробництва олії займає близько місяця.
Органічна крупа амаранту шліфована
У назві підкреслені характерні особливості:
- Дотримані і підтверджені сертифікатами всі вимоги до органічних продуктів, від вирощування і транспортування, до виробництва та фасування.
- Крупа очищена від верхньої твердої оболонки.
Що отримуємо:
- Кашу з високим вмістом вуглеводів.
- Практично повна відсутність харчових волокон і жирів.
- Збережені всі корисні властивості амаранту.
- Малий час приготування - до 5 хвилин.