Режим роботи магазину:
ПН - СБ: с 10:00 до 18:00
Консультація

Олія розторопші для печінки: дива поруч!

Серед п'ятидесяти функцій печінки, найбільш важливою є захист людського організму від токсинів, що провокують небезпечні захворювання. Неправильне харчування, вживання алкоголю, великої кількості антибіотиків та інших лікарських препаратів наносять потужний удар по печінці. Однак, у неї є одна величезна перевага - здатність відновлюватися.

Для лікування та регенерації печінки застосовуються синтетичні і рослинні гепатопротектори - препарати, які не тільки зупиняють процес руйнування мембранних клітин, але і підвищують стійкість печінки до агресивних дій ззовні. Одним з таких чудодійних засобів природного походження є розторопша плямиста. На основі силімарину, що міститься в цій унікальній рослині, виготовляється безліч всім відомих медикаментів - Карсил і Гепабене, Сілібор і Легалон, інші популярні лікарські засоби. Однак, зовсім не обов'язково купувати дорогі таблетки або настоянки. У великих аптеках або в інтернет-магазинах можна замовити розторопшеву олію, ціна якої цілком виправдана її високою ефективністю та екологічною безпекою. Цей натуральний продукт чинить позитивний вплив на печінку і до того ж зовсім не викликає негативних побічних реакцій.

Корисні властивості олії з розторопші

Акція
Капсули "Олія розторопші" Знижка
86 грн 77 грн
Капсули "Олія розторопші"
Знижка 5%
Хіт продажу
Комплекс "Розторопша"
449 грн 427 грн
Комплекс "Розторопша"
Хіт продажу
Олія розторопші
259 грн
Олія розторопші

Процес холодного віджиму сприяє збереженню в олії всіх цілющих властивостей «живої» рослини. Вона позбавляє організм від шкідливих токсичних і отруйних речовин, які накопичилися в шлунково-кишковому тракті, покращує роботу імунної системи, а також зменшує навантаження, пов'язані з вживанням важкої їжі та алкоголю. Крім того, олія з розторопші ідеально підходить для лікування печінки:

  • Запобігає поширенню вірусу гепатиту B.
  • Підсилює процес вироблення жовчі.
  • Відновлює захисні властивості органу.
  • Запускає регенерацію печінки і бере участь в процесі відновлення тканин.
  • Усуває всілякі запальні процеси.
  • Робить більш міцними клітинні мембрани, підвищуючи їх стійкість до самих несприятливих впливів.
  • Сприяє виведенню токсинів і отруйних речовин.
  • Позитивно впливає на головний мозок, активізуючи його роботу. Ця властивість дає можливість мінімізувати шкоду, яка завдається мозку та печінці при застосуванні хімічних препаратів.

Олію розторопші для печінки можна використовувати в якості самостійного засобу або в комплексній терапії. У другому випадку вона буде посилювати дію лікарських препаратів і зводити до мінімуму їх шкоду для організму. Продукт допомагає знизити рівень холестерину, істотно покращити швидкість і якість ліпідного обміну, відновити еластичність стінок кровоносних судин. Прийом расторопшевої олії здатний поліпшити стан пацієнта при гастриті та виразці шлунка, при запальних процесах в нирках і жовчному міхурі, при жовчнокам'яній хворобі і геморої.

Широкі терапевтичні можливості олії дозволяють провести з її допомогою грамотне і дбайливе чищення всього організму, вивести токсини з кишечника, печінки та інших органів, істотно покращити перистальтику і вилікувати інші захворювання.

Застосування олії розторопші для печінки

Як пити олію розторопші, щоб звести до мінімуму будь-яку можливу шкоду для організму? Ідеальний варіант - завчасно отримати рекомендацію свого лікаря. Він проведе необхідні аналізи та призначить терапію відповідно до вашого стану.

При появі поширених симптомів захворювань печінки досвідчені фахівці все частіше прописують олію розторопші, прийом якої рекомендується проводити за стандартною схемою:

Курс

Кратність прийому

Тривалість

Форма вживання

Початковий

По 1 ч. л. тричі на день натщесерце. Починати з 1 \ 2 ч. л. один раз на день, спостерігати за станом.

Курс лікування становить 2 місяці.

Окремо або змішувати зі свіжими овочами, натуральними соками, трав'яними відварами.

Повторний

По 1 ч. л. тричі на день не менше, ніж за півгодини до їди.

Повторюється через 2 тижні після початкового курсу.

Окремо або змішувати зі свіжими овочами, натуральними соками, трав'яними відварами.

У таблиці наведено стандартний варіант для першого (початкового) курсу. Для досягнення «спрямованого» ефекту рекомендуємо звернути увагу на специфічні схеми прийому, розроблені з урахуванням очікуваного терапевтичного впливу.

Для поліпшення жирового обміну в печінці

Олія розторопші у рідкому вигляді призначається за такою схемою:

  • Протягом перших двох тижнів потрібно пити по одній столовій ложці продукту вранці натщесерце і перед сном.
  • Після цього доза підвищується до 2 ложок два рази на день.
  • Максимальний термін використання олії становить 2 місяці.

Якщо потрібно повторити курс лікування, необхідно зробити перерву не менше 7 днів.

Для ефективного очищення печінки від токсинів

Щоб швидше позбутися від отруйних продуктів метаболізму, можна також застосовувати таку процедуру, як тюбаж. Виконується вона так:

  • Випиваємо ложку олії розторопші для посилення виділення жовчі.
  • Запиваємо склянкою теплої мінеральної води, з якої потрібно попередньо випустити газ (або одразу використовувати негазовану мінералку).
  • Лягаємо на спину та прикладаємо до області печінки грілку або пластикову пляшку з теплою водою.

Дана процедура ефективно очищає печінку, але для її проведення потрібно порадитися з лікарем і переконатися у відсутності каменів у жовчному міхурі.

Капсули або рідка олія?

В аптеках і інтернет-магазинах олію розторопші можна купити або в рідкому вигляді або в капсулах. Перший варіант діє набагато ефективніше, однак у нього є свої недоліки - специфічний присмак і запах, який до душі далеко не всім. Капсули - дуже зручна форма випуску, що дозволяє без зусиль розрахувати дозу і не має ні запаху, ні смаку. Однак роблячи вибір на її користь, потрібно уважно вивчати склад, звертаючи увагу на допоміжні компоненти. Цілком можливо, що у вас існує індивідуальна непереносимість одного з них. Вартість рідкої лікарської форми набагато доступніша в порівнянні з капсульною, тому вибір залишається за конкретним покупцем.

Акція
Капсули "Олія розторопші" Знижка
86 грн 77 грн
Капсули "Олія розторопші"
Хіт продажу
Олія розторопші
259 грн
Олія розторопші

Кому протипоказана

Олія розторопші - натуральний продукт, проте і він може завдати шкоди організму. Тому важливо, по-перше, проконсультуватися з лікарем перед його прийомом, а по-друге, враховувати протипоказання.

До них належать:

  1. Наявність каменів в жовчному міхурі. Будь-які захворювання, при яких заборонено пити жовчогінні засоби.
  2. Вік до 10 років. Олія розторопші для дітей - не дуже безпечний продукт, який може завдати шкоди травному тракту.
  3. Вагітність. Жінкам, які виношують або вигодовують дитину, потрібно приймати препарат з підвищеною обережністю і виключно за призначенням лікаря.
  4. Гормональні проблеми - захворювання передміхурової залози, міома матки, карцинома яєчників або новоутворення в грудях.
  5. Індивідуальна алергічна реакція організму.

У всіх інших випадках можна використовувати олію розторопші для лікування печінки та усунення проблем зі шлунково-кишковим трактом і жовчним міхуром.

Коментарі
Аліна 29.07.2021, 14:13
Гарна і корисна стаття. Про розторопшу і її користь почула на марафоні із здорового харчування. Там дівчата пили цю олію для очищення печінки і організму, так рекомендувала нам наш куратор-дієтолог. Відтоді, олія постійно є в мене вдома. Ефект справді чудовий.
Написати коментар
36 + ? = 37
Введіть число*
Рекомендовані товари
Олія розторопші
Хіт продажу
Олія розторопші
259 грн
Комплекс "Розторопша"
Знижка 5%
Хіт продажу
Комплекс "Розторопша"
449 грн 427 грн
Капсули "Олія розторопші" Знижка
Акція
Капсули "Олія розторопші"
86 грн 77 грн
Інші статті автора
21.11.2022

Ця рослина здатна творити чудеса з волоссям, шкірою та організмом загалом.

30.10.2022

Ці ніжно фіолетові квіти активно використовуються у фармакології, косметології та навіть кулінарії.

14.09.2022

Неймовірний аромат та зрозуміла користь є відмінною особливістю цієї троянди від усіх інших.

Також радимо почитати
03.04.2020

За допомогою розторопші, можна істотно поліпшити стан шкіри, продовжити її молодість та свіжість.

30.10.2018

У Німеччині препарати з розторопші внесені до офіційного переліку засобів, рекомендованих для лікування захворювань печінки.

18.08.2020

Про лікувальні властивості та користь продуктів на основі розторопші.