Режим роботи магазину:
ПН - СБ: с 10:00 до 18:00
Консультація

Які олії найкращі від зморшок?

Призупинити процес старіння мріє кожна жінка. Перші зморшки можуть з’явитися ще у досить молодому віці. Дівчатам, котрим виповнилося 25 вже потрібно приділяти підвищену увагу деяким ділянкам свого обличчя: шкіра навколо очей, носогубні складки.

Акція
Хіт продажу
Мигдальна олія Знижка
389 грн 350 грн
Мигдальна олія
Акція
Хіт продажу
Амарантова олія органічна Знижка
997 грн 897 грн
Амарантова олія органічна
Олія чорного кмину
349 грн
Олія чорного кмину

Саме тут першими з’являються дрібні мімічні зморшки, що так дратують представниць прекрасної половини людства.

Не обов’язково одразу ж скуповувати дорогі антивікові креми. Спробуйте більш легкий і природний спосіб: натуральні олії. Якщо правильно підібрати олію, та наносити її регулярно на обличчя, результат не забариться. А от як підібрати свій продукт, яка олія найкраще підійде для цих цілей? Розповідаємо.

Олії в догляді за обличчям: користь та нюанси нанесення

Натуральні олії використовуються у догляді за шкірою з давніх давен. Якщо взяти до уваги, будь-який крем преміум-класу, у його складі обов’язково будуть присутні масла. Вони дуже добре впливають на шкіру, адже мають у своєму складі цінні компоненти, вітаміни, мікроелементи, і навіть складові, що присутні в шкірі людини, наприклад, сквален.

Однак, як не розгубитися серед цього різноманіття? По-перше, на ринку існує кілька десятків найменувань натуральних олій. По-друге, не всі вони підходять для догляду за обличчя, а тим паче для попередження зморшок. І по-третє, не завжди куплений продукт є дійсно натуральним і дієвим. Однак давайте по-порядку.

Які види натуральних масел існують?

Загалом, всі масла поділяються на базові і ефірні. Саме перший тип підходить для нанесення на шкіру обличчя, причому у чистому вигляді. Крім цього, до базових олій можна віднести ще й так звані баттери: кокосова олія, олія ши, тобто ті масла, що можуть застигати при низьких температурах. Ефірна масла також можуть використовуватися у вигляді масок, однак ніколи в чистому вигляді. У таблиці наведено, які олії до якої категорії відносяться.

Тип олій

Назва олій

Базові олії

Олія чорного кмину, арганова, зародків пшениці, абрикосових кісточок, кокосова, мигдалева, амарантова, та інші

Ефірні

Олія лаванди, апельсину, чайного дерева, рози, тощо.

Підбирати олію потрібно орієнтуючись на власний тип шкіри, а ще на проблему з котрою вона повинна боротися. Так, як ми говоримо про продукти, що попереджають зморшки, то лідерами виступають:

  • Амарантова олія;
  • Мигдалева;
  • Олія чорного кмину;
  • Жожоба;
  • Обліпихова.

Всі ці олії мають великий вміст антиоксидантів та вітамінів А і Е, які відповідають за молодість і красу шкіри. Детальніше про трійку лідерів, читайте далі у тексті.

Як правильно наносити олію від зморшок?

Ідеальний час для нанесення натуральних олій це вечір. Потрібно ретельно очистити шкіру від декоративної косметики, та протерти проблемні ділянки ватним спонжем, капнувши на нього кілька крапель обраної олії. Дехто розігріває попередньо продукт, до температури 36-37 градусів, дехто масажними рухами рук втирає олійку у шкіру, або ж за допомогою спеціальних скребків чи масажних девайсів. Все це дійсно покращує ефект від використання.

Як вибрати натуральний і якісний продукт?

Не завжди, купивши першу кращу олію ви отримаєте від неї бажаний ефект. Є чимало виробників, і не всі вони добросовісні. Ось, яким критеріям має відповідати якісний продукт:

  1. Лише олія холодного віджиму. Тоді в ній зберігаються всі корисні властивості;
  2. Лише скляна темна тара. Більшість олій погано реагують на сонячне проміння, саме тому їх випускають у темних скляних пляшках;
  3. Оминайте продукцію з додатковими інгредієнтами у складі: мінеральні олії, силікон, парабени. Натуральністю тут і не “пахне”;
  4. Надто дешева продукція незрозумілого походження. Якщо ви думаєте, що амарантова олія з аптеки за 50 грн і та ж олія від вузькопрофільного магазину але за 500 грн, це один продукт, то помиляєтесь. Реальна собівартість якісної продукції не може бути підозріло низькою.

Обираючи натуральний засіб з догляду за обличчям, рекомендуємо бути дуже прискіпливими. Має значення і пакування, і склад, і репутація виробника, як і відгуки про нього в Інтернеті.

Амарантова олія - топ еліксир для молодості шкіри

Ця олія просто створена для того, аби з її допомогою доглядати за шкірою, продовжувати її молодість і красу. Все завдяки одному дуже рідкісному компоненту, котрий практично нереально отримати з інших природних джерел. Мова про сквален, що міститься до 25 років у людській шкірі, а потім його потрібно поповнювати. Серед інших компонентів слід відзначити:

  • Токотріенол. Це потужний антиоксидант і дуже рідкісна форма вітаміну Е. Цей компонент здатен омолоджувати шкіру на клітинному рівні та регенерувати її.
  • Вітаміни групи: А, В, Д.
  • Мінерали, серотонін, холін, фітостероли та каротиноїди.

Олія амаранту просто маст-хев для сухої, зневодненої шкіри з першими ознаками старіння. Вона відмінно зволожує, відновлює, насичує та регенерує. Антибактеріальний ефект допоможе також позбутися від висипань. Олію можна наносити у чистому вигляді на попередньо очищену шкіру. Можна додавати до улюблених масок та кремів.

Мигдалева олія

Кісточка мигдалю рекордсмен по вмісту олій. Продукт холодного віджиму ідеально підходить для догляду за шкірою обличчя, та для попередження дрібних і мімічних зморшок. Цьому сприяє унікальний склад мигдалевої олії, мононенасичені кислоти та насичені.

  • Олеїнова кислота (мінімум 65%);
  • Лінолева кислота (мін 20%);
  • Пальмітинова кислота (мін 9%);
  • Фітостероли;
  • Вітаміни групи Е і К.

Все це в сукупності відмінно впливає на загальний стан шкіри, пом’якшує її, зволожує, та вирівнює pH. Для кращого ефекту перед нанесенням на шкіру, олію рекомендується трішки підігріти. Можна наносити у чистому вигляді, або ж додавати до улюблених кремів чи масок. Однак робити це слід обережно, щоб не спровокувати подразнення і закупорку пор.

Олія чорного кмину

Замикає трійку лідерів унікальна за своїм складом олія чорного кмину. Це потужний омолоджуючий продукт, і вже через кілька тижнів безперервного користування можна побачити вражаючий ефект. Все завдяки своєму складу, що практично не має аналогів у природі:

  • Жирні кислоти Омега, що рідко зустрічаються у продуктах рослинного походження;
  • Амінокислоти та антиоксиданти;
  • Вітаміни групи В, Д, Е;
  • Фітостероли.

Олія чорного кмину здатна нормалізувати лімфоток і кровообіг, забезпечити якісну і швидку регенерацію шкіри, глибоко її зволожити і розгладити дрібні зморшки. Крім цього її унікальний склад має бактерицидну дію.

Виділити з цих олій найкращу дуже складно. Всі вони заслуговують уваги, є дійсно дієвими та ефективно запобігають передчасному старінню шкіри.

Для тих, кому важко прийняти рішення, рекомендується спробувати почергово кожен з продуктів та обрати той, що найбільше припав до душі.

Хіт продажу
Олія чорного кмину Sativa
529 грн
Олія чорного кмину Sativa
Олія чорного кмину Damascena
529 грн
Олія чорного кмину Damascena
Хіт продажу
Олія насіння амаранту
448 грн
Олія насіння амаранту

Також не варто забувати, що деякі олії можуть викликати алергічні реакції, через індивідуальну непереносимість. Саме тому, якщо пробуєте продукт вперше, робіть це акуратно. Спочатку слід наносити олійку на тильну сторону руки і спостерігати за реакцією.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
19 + ? = 27
Введіть число*
Рекомендовані товари
Мигдальна олія Знижка
Акція
Хіт продажу
Мигдальна олія
389 грн 350 грн
Олія чорного кмину
Олія чорного кмину
349 грн
Амарантова олія органічна Знижка
Акція
Хіт продажу
Амарантова олія органічна
997 грн 897 грн
Інші статті автора
23.08.2023

Найефективніші гідролати для зволоження сухої шкіри.

25.05.2023

Найефективніші гідролати для волосся. Вибираємо найкращі та справжні.

24.05.2023

Як правильно використовувати гідролати з користю для волосся.

Також радимо почитати
22.01.2021

Дві культові красуні античності, Нефертіті і Клеопатра, активно використовували саме цю олію в своїх рецептах.

03.03.2021

Справжній маст-хев у догляді за шкірою. Універсальна олія для будь-якого віку.

15.03.2020

Її використовують у виробництві елітної косметики та застосовують в домашніх умовах.