Режим роботи магазину:
ПН - СБ: с 10:00 до 18:00
Консультація

Кращі олії від розтяжок під час вагітності

Гормональні зміни, різкий набір ваги та збільшення об’єму живота у кілька разів. З всім цим стикається вагітна жінка. Звісно, вагітним можна все, адже вони харчуються за двох, однак післяпологовий період буде в рази легшим морально, якщо мама із задоволенням дивитиметься на себе в дзеркало.

Оцінюючи мінімальні зміни у фігурі, котра прийде в норму вже через кілька тижнів. Щоб так і було, щоб ваги не показували +20, а шкіра не втратила тонус і не вкрилась розтяжками, потрібно приділити своєму тілу трішки уваги.

Одним з найважливіших пунктів під час вагітності, крім харчування, має бути якісний догляд за шкірою. Розтяжки можна і потрібно попереджувати і робити це найкраще з допомогою натуральних олій.

Ефективність олій і нюанси вибору

В період вагітності жінка стикається з безліччю обмежень. Потрібно думати не лише про себе, а й про малюка. Відсіюються численні косметологічні процедури та окремі продукти з вмістом, що не є цілком безпечним у цей період. Відкидається можливість займатися спортом, тощо.

Хіт продажу
Мигдальна олія
389 грн
Мигдальна олія
Кунжутна олія
189 грн
Кунжутна олія
Хіт продажу
Олія чорного кмину Sativa
529 грн
Олія чорного кмину Sativa

А фігура тим часом зазнає змін і в будь-який момент розтяжки можуть з’явитися на животі, стегнах, грудях. З медичної точки зору вони абсолютно ніяк не впливають на здоров’я чи самопочуття, однак з естетичної — дратують усіх представниць жіночої половини. Тут і варто згадати про користь олій.

Натуральні олії — це чи не найефективніший спосіб для профілактики розтяжок. Якщо розтяжки вже з’явилися, повністю забрати їх можна лише складними лазерними та хірургічними шляхами, тому краще діяти на випередження. Правильно підібрана олія відмінно зволожує шкіру, тонізує, живить. Наносити її потрібно на проблемні ділянки тіла буквально з перших місяців вагітності, мінімум один раз в день, втираючи легкими масажними рухами.

Що потрібно врахувати?

Деякі майбутні мами вирішують використовувати олії, однак вибирають зовсім не той продукт, що потрібно. Ось кілька важливих рекомендацій, які треба врахувати:

  • Склад має значення. Якщо ви побачили на прилавку або ж в Інтернеті баночку з написом “Олія від розтяжок” не кваптеся її замовляти. Вивчайте склад. В ньому не повинно бути хімії: парабенів, мінералів, консервантів, сульфатів, силіконів, тощо. Такий продукт може нанести шкоду малюку.
  • Надавайте перевагу органічним товарам. Є безліч хороших і надійних виробників, що пропонують натуральні олії, без домішок та виготовлені за всіма стандартами. Серед основних показників того, що олія натуральна є: скляна темна тара, продукт першого холодного віджиму, хороша репутація виробника.
  • “Дешевка” нам не потрібна! Якісний органічний продукт не може коштувати кілька гривень. Зазвичай це або “пустишка” або хімічна бомба.

Обережно з алергенами. Перш ніж спробувати щось нове, зробіть тест на алергію. Найпростіше це зробити, нанісши трішки олії на зап’ястя і залишити на кілька годин.

Яку олію вибрати?

Асортимент вражає, однак не кожна олія підходить для боротьби з розтяжками. Є масла які навпаки висушують шкіру, тому для цієї мети їх використовувати категорично не можна. Серед лідерів по зволоженню та живленню виділяють:

  1. Мигдальну олію.
  2. Кунжутну.
  3. Олію чорного кмину.
  4. Кокосову.

Обирайте будь-яку з вищеперелічених і ви не прогадаєте.

Мигдалева олія від розтяжок (+ цікавий рецепт)

Олія мигдалю лідер серед всіх інших масел, що можуть попередити розтяжки. Все завдяки її унікальному складу, що працює задля максимального зволоження, живлення, тонізації та регенерації шкіри.

До складу мигдалевої олії входять: мінерали, мікро та макроелементи, вітаміни групи А,В,Е,F. Саме останні потужно працюють на користь шкіри. Крім цього, вітамін А зволожує, вітамін Е — відмінно тонізує та захищає шкіру. Вітамін F відповідає за нормальну роботу сальних залоз. Вони не закупорюються і шкіри не пересушується.

Мигдалева олія є абсолютно безпечною для мами і малюка, її можна використовувати на різних стадіях вагітності і на регулярній основі. Крім цього, саме цей вид натуральної олії часто рекомендують й тим, в кого розтяжки все таки з’явилися. Унікальний склад, що містить мигдаль, здатен проникати глибоко в епідерміс та висвітлювати і вирівнювати непривабливі борозна.

Олію мигдалю можна використовувати у чистому вигляді або ж у складі саморобних пілінгів, скрабів та лосьйонів. Пропонуємо вам рецепт дієвого пілінгу.

Пілінг з мигдальною олією

Натираємо цедру одного лимона, додаємо її до 150 мл натурального йогурта, і добавляємо 1 чайну ложку мигдалевої олії. Двічі на тиждень робимо легкими масажними рухами пілінг проблемних зон. Зберігати суміш у холодильнику.

Чим визначна кунжутна олія? (+цікавий рецепт)

Другою за ефективністю вважається кунжутна олія. Цей рослинний продукт багатий поліненасиченими жирними кислотами та мікроелементами. Визначну роль у складі грає лецитин і сезамол, що є супер антиоксидантом і провокатором регенерації клітин. Допоміжну дію чинять і великий вміст вітамінів Е і А, що є необхідними для здорової та красивої шкіри. Кунжутна олія одна з тих, що глибоко проникає у шкіру і дуже добре її зволожує, тому саме вона у 99% рекомендується для профілактики та боротьби з розтяжками.

Якщо дрібні розтяжки вже з’явилися не варто панікувати. Можна спробувати усунути їх з допомогою спеціальних сумішей жирних та ефірних олій.

Рецепт кунжутної суміші для лікування розтяжок

Змішайте 30 мл кунжутної олії, та по 2 краплі таких ефірних масел, як лавандове, неролі та апельсину. Готову суміш помістіть у темну скляну баночку та зберігайте не більше місяця. Наносьте масажними рухами безпосередньо на місце де вже є розтяжки.

Олія чорного кмину та її ефект у боротьбі з розтяжками

Олія чорного кмину надзвичайно популярна на Сході. Нею лікують не лише проблеми зі шкірою, а й з волоссям, нігтями. Її приймають внутрішньо для вирішення багатьох проблем зі здоров'ям. В нашому випадку мова про профілактику розтяжок, і з цим чорний тмин справляється відмінно. За зволоження та регенерацію шкіри відповідають наступні компоненти: лінолева, пальмітинова, альфа-лінолева кислоти, рекордний вміст вітаміну Е та В.

В таблиці наведено найпопулярніші способи використання цієї олії.

Спосіб застосування

Рекомендації

У чистому вигляді

Наносити масажними рухами на проблемні ділянки

Для обгортань

Ідеально підходить для лікування розтяжок які вже є видимими, однак вагітним робити таку процедуру слід лише на стегнах

У складі скрабів і пілінгу

Міксуйте олію з іншими, наприклад, амарантовою та додайте трішки морської солі. Робіть пілінг двічі на тиждень

Кокосова олія — традиційно та ефективно!

Ну і звісно, всім відома і така популярна кокосова олія, котра також чудово себе зарекомендувала для профілактики розтяжок. Склад у котрому містяться вітаміни, мікро та макроелементи, здатен регенерувати, зволожувати та живити суху шкіру.

Так як на ринку дуже багато кокосової олії, рекомендація одна — обирайте максимально натуральний продукт від перевіреного виробника.

Хіт продажу
Мигдальна олія
389 грн
Мигдальна олія
Олія чорного кмину Damascena
529 грн
Олія чорного кмину Damascena
Олія чорного кмину
349 грн
Олія чорного кмину

Натуральні олії це маст хев для вагітних жінок. Це чи не єдиний природний та натуральний спосіб зберегти шкіру здоровою, красивою та привабливою у такий складний для жіночого тіла період.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
31 + ? = 40
Введіть число*
Рекомендовані товари
Кунжутна олія
Кунжутна олія
189 грн
Мигдальна олія
Хіт продажу
Мигдальна олія
389 грн
Олія чорного кмину
Олія чорного кмину
349 грн
Інші статті автора
23.08.2023

Найефективніші гідролати для зволоження сухої шкіри.

25.05.2023

Найефективніші гідролати для волосся. Вибираємо найкращі та справжні.

24.05.2023

Як правильно використовувати гідролати з користю для волосся.

Також радимо почитати
09.03.2021

Універсальна і одна з найпопулярніших олій в Індії, де її використовують в рамках традиційної медицини Аюрведи.

15.03.2020

Важливою особливістю продукту є значний вміст в ньому рослинних замінників жіночих гормонів - фітоестрогенів.

25.05.2020

Про властивості «масла краси» з мигдальних кісточок.