Режим роботи магазину:
ПН - СБ: с 10:00 до 18:00
Консультація

Головний секрет акулячого жиру: алкілгліцерол

Наукою доведено, що акули надзвичайно витривалі і мають надміцну імунну систему, а ще не схильні до онкологічних захворювань.

Численні дослідження показали, що це завдяки унікальній речовині, котра міститься в печінці деяких глибоководних акул. Мова про алкілгліцерол. Він доступний людям лише у вигляді акулячого жиру, який між іншим зовсім не схожий на звичайний — риб’ячий.

Ба більше, високий вміст алкігліцеролу є в печінці не всіх видів акул. Детальніше про цей елемент, його властивості та чудодійні ефекти, розповімо в даній статті.

Риб'ячий жир з печінки тріски
288 грн
Риб'ячий жир з печінки тріски
Акція
Хіт продажу
Риб'ячий жир з тунця Знижка
367 грн 330 грн
Риб'ячий жир з тунця
Хіт продажу
Риб'ячий жир з печінки акули
313 грн
Риб'ячий жир з печінки акули

Що відомо про алкілгліцероли

Це потужний натуральний імуностимулятор, котрий може чудово зміцнювати імунітет, блокувати розвиток ракових клітин, та чинити ще багато корисних ефектів. В людському організмі він присутній лише у кістковому мозку та грудному молоці, і то в незначній кількості (менше 1%). Найбільша кількість даного елементу є в деяких видах акулячого жиру ( 20%).

Особливі властивості алкілгліцеролу досліджувалися протягом останніх кілька десятків років кращими світовими науковцями. Результати вражають, адже виявилось, що пацієнти які постраждали від радіації, при регулярному прийомі алкілгліцеролу почувалися значно краще. Зокрема, дія радіації на кількість білих кров’яних клітин зменшувалась.

Користь

Науковці вважають риб'ячий жир з печінки акули особливо цінним продуктом. Перш за все, це вітаміни A, D, E, які гальмують процес старіння шкіри, прискорюють її регенерацію і зміцнюють імунітет. Крім того, в цьому жирі міститься унікальний природний компонент сквален, який зміцнює імунітет і має протипухлинні властивості, покращує та шкіри, стимулюючи утворення колагену і еластину.

Вчені прийшли до висновку, що алкілгліцерол і є причиною витривалості, живучості і стійкості до інфекцій акул. Зафіксовані лише поодинокі випадки захворювання на рак у акул, які мешкали в екологічно несприятливих регіонах.

У людини алкілгліцерол міститься в кістковому мозку (біля 0,2%), грудному молоці (біля 0,1%), селезінці і печінці.
Алкілгліцерол має імуностимулюючі та загальнозміцнюючі властивості. Ця речовина сприяє підвищенню імунітету, захисних сил організму, фізичної працездатності. Алкілгліцерол стимулює вироблення імунних клітин - лейкоцитів, головна функція яких – це захист організму від інфекцій, чужорідних білків та сторонніх тіл.

Про властивості цієї речовини можна говорити справді багато. Одним з основних ефектів, який чинить алкілгліцерол на людський організм - це активна стимуляція імунітету. Як зазначалося вище, найбільше, і в принципі, єдине джерело алкілгліцеролу - це жир печінки акули. І ось що відбувається, якщо вживати його якомога регулярніше:

  • Підвищується фізична активність, працездатність;
  • Стимулюється вироблення лейкоцитів, котрі захищають організм від інфекцій та чужорідних білків;
  • Виробляються тромбоцити завдяки яким швидше загоюються будь-які рани;
  • Підвищується опірність організму до вірусів і навіть банальних ГРВІ;
  • Знижується ймовірність захворіти на онкологію. Науково доведено, що алкілгліцерол приглушує утворення та розвиток ракових клітин;
  • Покращується робота судин та серця;
  • Зникають хворобливі відчуття в суглобах.

Окрім цього, науково доведено, що вживання олії із печінки акули допомагає вирішити, полегшити або попередити й такі проблеми, як:

  1. Розвиток цукрового діабету;
  2. Артеріальний тиск. Прийом акулячого жиру допомагає його нормалізувати;
  3. Холестерин;
  4. Це хороший протигрибковий засіб;
  5. Також, акулячий жир гарно впливає на стан шкіри, адже має в складі ще й таку речовину, як сквален.

Звичайно, це не панацея від всіх хвороб, і вилікуватись одним лише прийомом акулячого жиру без супутнього лікування, неможливо. Але це відмінний помічник організму, котрий може допомогти запобігти багатьом проблемам зі здоров’ям, або ж полегшити боротьбу з вже наявними.

Показання для вживання

Невірна думка, що акулячий жир повинні приймати лише особи з вже наявними захворюваннями. Абсолютно здоровим людям теж корисно збагачувати свій організм подібною речовиною. Зокрема, жир, який має в складі алкілгліцерол треба приймати наступним категоріям осіб:

  • Схильним до частих простуд та інфекційних захворювань.
  • Тим, що перенесли певні травми, операції, чи будь-які складні косметологічні маніпуляції.
  • Особам, які страждають від частих депресій, мають пригнічений настрій.
  • Тим, кому важко зосередитися, є проблеми з пам’яттю.
  • Пацієнтам, котрі приймають хіміотерапію, щоправда, в даному випадку лише після консультації з лікарем.
  • Старшим людям, особливо таким, що мають проблеми із суглобами.

Загалом, будь-хто може пройти курс прийому акулячого жиру. Особливо це актуально в зимово-весняний період, коли організму критично не вистачає корисних речовин та вітамінів.

Риб'ячий жир з тунця для дітей з 10-ти років
239 грн
Риб'ячий жир з тунця для дітей з 10-ти років
Акція
Хіт продажу
Риб'ячий жир з тунця для дітей 4+ Знижка
309 грн 278 грн
Риб'ячий жир з тунця для дітей 4+

Отож, підсумовуючи вищесказане. Алкілгліцерол — це просто знахідка для людського організму, єдиним джерелом якої є акулячий жир. Не варто плутати зі звичайним риб’ячим жиром, а також не вірте факту, що корисні властивості має олія з печінки абсолютно кожної акули. Мова лише про деякі різновиди цих хрящових риб і звичайно ж про максимально натуральний продукт.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
7 + ? = 12
Введіть число*
Рекомендовані товари
Риб'ячий жир з печінки акули
Хіт продажу
Риб'ячий жир з печінки акули
313 грн
Комплекс "Риб'ячий жир для дорослих"
Знижка 10%
Хіт продажу
Комплекс "Риб'ячий жир для дорослих"
959 грн 865 грн
Інші статті автора
21.11.2022

Ця рослина здатна творити чудеса з волоссям, шкірою та організмом загалом.

30.10.2022

Ці ніжно фіолетові квіти активно використовуються у фармакології, косметології та навіть кулінарії.

14.09.2022

Неймовірний аромат та зрозуміла користь є відмінною особливістю цієї троянди від усіх інших.