Режим роботи магазину:
ПН - СБ: с 10:00 до 18:00
Консультація

Чим корисна гарбузова олія для чоловіків?

Гарбуз — всім відомий овоч, що є популярним осіннім інгредієнтом багатьох страв. У складі свіжого гарбуза є чимало вітамінів та корисних мікроелементів, тож їжу з нього рекомендують, як маленьким дітям, так і людям старшого віку. Проблема лише в тому, що це сезонний овоч, однак отримувати його користь круглий рік, можна придбавши гарбузову олію. В деяких країнах, ця олія називається “чорним золотом”, адже вона справді високо оцінюється, активно використовується у лікувальних цілях, та як унікальний делікатес, для надання стравам неповторного смаку і аромату. Особливо часто, олію з гарбузового насіння рекомендують вживати чоловікам, адже це справжній еліксир здоров’я для чоловічої сили.

Акція
Капсули "Олія гарбузова" Знижка
97 грн 87 грн
Капсули "Олія гарбузова"
Олія насіння гарбуза
198 грн
Олія насіння гарбуза

Користь для чоловіків

Гарбузова олія цінна завдяки особливостям свого складу. У нього входять, вітаміни групи А, В1 і В2, Е, F і Р. Цинк, селен, поліненасичені та насичені жирні кислоти, олеїнова та ліноленова кислоти, і чимало інших елементів, що складно знайти в одному поєднанні. Така олія чинить протизапальну, антиалергічну, противиразкову та гепатопротекторну дії. Що стосується чоловіків, то це чудові природні ліки при аденомі простати, та добавка для профілактики аденоми простати.

Серед інших ефектів на організм виділяють:

  • Очищення від токсинів, та нормалізацію метаболічних процесів.
  • Відновлення роботи печінки, якщо мають місце такі захворювання як гепатит, або ж банальне алкогольне ураження.
  • Покращує еластичність судин та чинить захисну дію на жовчовивідні шляхи.
  • Рекомендують вживати при атеросклерозі та ішемії.
  • Посилює потенцію та покращує кровообіг у області малого тазу.

Якщо колись цей продукт справді коштував, як золото, то зараз він цілком доступний широкому колу людей. Важливо обирати натуральну олію холодного віджиму, тоді в ній зберігається максимальна користь.

Гарбузова олія для потенції

Всім чоловікам важливо якомога довше залишатися сильними в плані чоловічого здоров’я. На жаль з віком та під впливом різноманітних хронічних недуг потенція зменшується, і чоловік вже не здатний відчути того задоволення в ліжку, що й раніше. Це негативно впливає і на його стосунки, і на його психологічний стан. В аптеках пропонують чимало ліків для покращення потенції, а ще рекомендують різноманітні натуральні добавки серед котрих і олія гарбуза.

Така олія відмінно покращує потенцію, адже містить цинк, вітамін В2 і фолат, що покращують репродуктивну функцію та загалом гарно впливають на чоловіче здоров’я. Компоненти олії сприяють поліпшенню рівня тестостерону.

Акція
Капсули "Олія гарбузова" Знижка
97 грн 87 грн
Капсули "Олія гарбузова"
Олія насіння гарбуза
198 грн
Олія насіння гарбуза

Якщо ж є така проблема, як простата, то саме олія гарбуза чинить ефективний знеболювальний ефект, покращує роботу нирок та нормалізує сечовиділення, а ще покращує кровообіг у передміхуровій залозі, завдяки чому вона зменшується в розмірі.

Як вживати при простатиті?

Для того, щоб відчути позитивний ефект приймаючи олію від простатиту потрібно регулярно додавати її в раціон протягом 4-5 тижнів.

  1. Можна пити у чистому вигляді по одній чайній ложці тричі на день. Запивати не обов’язково, однак якщо складно проковтнути, то можна зробити кілька ковтків води або апельсинового соку. Краще приймати за годину до їжі, або через дві години після.
  2. Можна додавати у салати, смузі, кашу. Олія багатьом смакує, її полюбляють за солодкуватий смак та пряний аромат, тож є чимало тих, хто регулярно купує продукт не з метою оздоровитися, а посмакувати.

Рецептів з додаванням гарбузової олії дуже багато. Ось кілька найцікавіших:

Картопляний салат

  • Картопля: 0,5 кг.
  • Зелена цибуля, пучок кропу та корн-салат.
  • Гарбузова олія: 2 столові ложки.
  • Бульйон: 1 стакан.
  • Сіль, перець за смаком.

Відварити картоплю і нарізати її тонкими смужками. Додаємо до неї бульйон, спеції та перемішуємо. Викладаємо на дно тарілки корн-салат, зверху картоплю, поливаємо все гарбузовою олією та прикрашаємо подрібненою зеленню.

Крем-суп

  • Гарбуз: 1 кг.
  • Цибуля, часник.
  • Вершки: 250 гр.
  • Гарбузова олія: 2 столові ложки.
  • Зелень та спеції.

Очистити та відварити гарбуз у підсоленій воді. Важливо, не виливати відвар, адже він ще буде потрібен. Потім слід подрібнити цибулю і часник і злегка обсмажити їх до утворення золотистого кольору. Помістити в блендер гарбуз, підсмажені цибулю та часник і вершки й перемолоти все до однорідної консистенції. Далі доводимо крем-суп до кипіння, якщо він занадто густий можна додати воду в котрій варився гарбуз. Перед подачею приправити гарбузовою олією та додати спеції за смаком.

Майонез

  • Яйце: 1 шт.
  • Сік з одного лимона.
  • Гарбузова олія: 250 мл.
  • Сіль, цукор та суха гірчиця по 0,5 ч ложки.

Додаємо в блендер всі інгредієнти крім лимонного соку та збиваємо близько двох хвилин. Потім додаємо сік і збиваємо знову, допоки маса не набуде консистенції майонезу.

Варто пам’ятати, що все це ніяким чином не замінює повноцінного лікування, однак чинить хороший допоміжний ефект до основних ліків. Гарбузова олія збагачує чоловічий організм всіма необхідними елементами, оздоровлює та зміцнює його, завдяки чому побороти недугу стає легше.

Обмеження і нюанси

Маючи проблеми зі здоров’ям, будь-який новий продукт слід вводити в раціон дуже обережно. Побічні ефекти можливі й також при надто тривалому споживанні, або перевищенні допустимих доз.

  • Що стосується, олії гарбуза, то додаткова консультація лікаря необхідна тим, хто хворіє на цукровий діабет. Тим хто страждає від холециститу або жовчнокам’яної патології.
  • Слід мати на увазі, що після прийому олії у чистому вигляді, в окремих випадках вона може спровокувати рідке випорожнення.

Що стосується окремих груп людей, то є певні рекомендації, щодо корекції дозування.

Категорія

Рекомендоване дозування

Чоловіки

Не більше 3 столових ложок в день

Літні люди

Не більше 2 десертних ложок в день

Діти

Не більше 1 чайної ложки в день

Гарбузова олія - це дуже цінний продукт. Його користь полягає в унікальному балансі вітамінів та мікроелементів. Наприклад, цинк, котрого тут рекордна кількість, є вкрай важливим для чоловічого здоров’я. А ще, саме цинк, попереджує облисіння, поширену проблему багатьох представників сильної статі.

Смачно, корисно та ефективно — відмінна альтернатива синтетичним добавкам.

Коментарі
Руслан 23.05.2023, 17:52
Мой первый опыт с растительными маслами. Вообще этим вопросом занималась моя жена вегетарианочка))). Примерно 2 месяца заставляла каждое утро 1 десертную ложку натощак и 3-4 раза в неделю заправляла салаты. Теперь подпишусь под каждым словом в статье. Не масло, а энергетик какой то. Утром просыпаюсь заряженным на весь день. Энергии через край, очень классное ощущение. Сейчас небольшой перерыв, оба читаем и спорим, какое масло выбрать следующим. Кто желает попробовать тыквенное масло, но сомневается - мои лучшие рекомендации. Масло заказывали тут же.
Написати коментар
20 + ? = 26
Введіть число*
Рекомендовані товари
Олія насіння гарбуза
Олія насіння гарбуза
198 грн
Капсули "Олія гарбузова" Знижка
Акція
Капсули "Олія гарбузова"
97 грн 87 грн
Інші статті автора
21.11.2022

Ця рослина здатна творити чудеса з волоссям, шкірою та організмом загалом.

30.10.2022

Ці ніжно фіолетові квіти активно використовуються у фармакології, косметології та навіть кулінарії.

14.09.2022

Неймовірний аромат та зрозуміла користь є відмінною особливістю цієї троянди від усіх інших.

Також радимо почитати
20.05.2020

Сира олія допоможе скинути вагу та підлікувати простату.

13.05.2020

Cucurbita належить до однієї з найдавніших культур, які «приручила» людина.

06.05.2019

Білка більше, ніж в перепелиних яйцях, а концентрація каротину вища, ніж у моркві.