Режим роботи магазину:
ПН - СБ: с 10:00 до 18:00
Консультація

Акулячий жир при онкології та хіміотерапії

Алкілгліцерол — сильний природний імуностимулюючий засіб, основним джерелом якого є жир з печінки деяких видів акул. Великої популярності даний компонент зазнав, коли вчені взялися за його дослідження і виявили велику користь та ефективність при лікуванні онкологічних захворювань.

Риб'ячий жир з печінки тріски
288 грн
Риб'ячий жир з печінки тріски
Акція
Хіт продажу
Риб'ячий жир з тунця Знижка
367 грн 330 грн
Риб'ячий жир з тунця
Хіт продажу
Риб'ячий жир з печінки акули
313 грн
Риб'ячий жир з печінки акули

Хворі, котрі приймали акулячий жир з алкілгліцеролом, як допоміжний засіб при хіміотерапії, одужували швидше і їх реабілітація проходила набагато легше.

Жир з печінки акули в боротьбі з раком

Акулячий жир сам по собі є дуже цінним, адже він містить багато корисних вітамінів та елементів. Але найціннішим, що в ньому є вважається алкілгліцерол. Для порівняння, в людському організмі цей елемент є лише в грудному молоці та кістковому мозку у мізерних кількостях. В жирі з печінки акул, його у двадцять раз більше. Велика увага до алкілгліцеролу прикута з того часу, відколи була виявлена його ефективність при комплексному лікуванні онкологічних захворювань.

Зокрема, ще у 1958 році, цей елемент давали хворим, котрі проходили курс хіміотерапії. Результат здивував і однозначно потішив багатьох. Науковці масово почали вивчати та проводити всілякі експерименти з алкілгліцеролом і однозначно переконалися, що він суттєво зміцнює імунну систему організму, сповільнює розвиток онкологічних захворювань.

Профілактика ракових утворень

Що потрібно організму аби боротися з можливим утворення ракових клітин, пригнічуючи їх ріст? Хороша імунна система! Вона здатна самостійно знаходити і знищувати погані клітини. За хороший імунітет в певній мірі відповідають лейкоцити — клітини імунної системи. Проте нерідко організм ослаблений, імунітет поганий і не здатен боротися з раковими клітинами.
Науково доведено, що алкілгліцерол є потужним імуностимулятором, а також він активізує виробітку лейкоцитів. Регулярний прийом акулячого жиру, що містить цей елемент чудово зміцнює опірні властивості організму. Для підтвердження цих слів, варто лише ознайомитися із дослідженнями науковців, котрі довго вивчали відмінні показники витривалості та міцності акул. Останнім навіть пробували штучно “підселити” ракові клітини, проте це ні до чого не призвело.

Допоміжний засіб при хіміо-радіотерапії та реабілітації

Застосування акулячого жиру з алкілгліцеролом під час хіміотерапії або ж при післяопераційній реабілітації пом’якшує побічні ефекти, полегшує загальний стан, та зміцнює надто ослаблений організм. Яким чином це відбувається:

  • Під час хіміотерапії життєво необхідні для імунної системи лейкоцити стрімко падають до критичних позначок. Акулячий жир допомагає підвищити їх кількість;
  • При радіотерапії хворий відчуває багато неприємних побічних ефектів. Науково доведено, що алкілгліцерол значно зменшує їх інтенсивність та допомагає організму швидше відновитися;
  • Завдяки алкілгліцеролу з організму виводяться токсини, пестициди та важкі метали;
  • Регулярне вживання акулячого жиру допомагає підтримувати структуру кліткових мембран;
  • Зрештою, даний елемент значно підвищує фізичну витривалість організму, що допомагає йому швидше і легше побороти багато захворювань.

Особливості вживання

При онкології вживати будь-що в тому числі й акулячий жир потрібно чітко за рекомендацією лікаря. Зазвичай, для здорової людини, яка вживає такий жир з метою профілактики та загального зміцнення організму, курс триває тридцять днів. Для онкохворих, він може бути вдвічі, а то й втричі довшим. Це пов’язано з тим, що під час хіміотерапії, суттєво страждає печінка, шлунково-кишковий тракт, і відповідно алкілгліцерол засвоюється надто повільно і не у всьому обсязі. Для того аби це відстежувати лікар регулярно проводить аналіз на рівень тромбоцитів в крові. Якщо їх рівень завищений, прийом акулячого жиру слід припинити і за потребою продовжити після певної перерви.

Протипоказання до вживання мають:

  1. Діти до 12 років;
  2. Вагітні жінки і в період годування грудьми;
  3. Особи, що мають непереносимість певного компонента.
Знижка 10%
Хіт продажу
Комплекс "Риб'ячий жир для дорослих"
959 грн 865 грн
Комплекс "Риб'ячий жир для дорослих"
Комплекс риб'ячого жиру для дітей
507 грн
Комплекс риб'ячого жиру для дітей
Хіт продажу
Риб'ячий жир з печінки акули
313 грн
Риб'ячий жир з печінки акули

Висновки

Ефективність алкілгліцеролу вивчається досить давно, і хоча більшість досліджень були експериментальними їхні результати дуже обнадійливі. Багато лікарів додають прийом акулячого жиру до основного лікування при онкології, а також рекомендують вживати його для профілактики раку.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
41 + ? = 44
Введіть число*
Рекомендовані товари
Риб'ячий жир з печінки акули
Хіт продажу
Риб'ячий жир з печінки акули
313 грн
Комплекс "Риб'ячий жир для дорослих"
Знижка 10%
Хіт продажу
Комплекс "Риб'ячий жир для дорослих"
959 грн 865 грн
Інші статті автора
22.01.2023

Як боротися проти псоріазу та позбутися неприємних проявів хвороби?

14.01.2022

Дехто вважає її вітамінною бомбою для імунітету. Інші приписують ехінацеї чимало протипоказань.

11.11.2021

Регулярний прийом Омега-3, допомагає сильній статі покращити своє здоров'я та попередити розвиток низки захворювань.

Також радимо почитати
19.03.2020

Про джерело найсильнішої імунної системи та неймовірної витривалості.

17.03.2020

Що відомо про природний антиоксидант, імуностимулятор та генератор кисню.