Режим роботи магазину:
ПН - СБ: с 10:00 до 18:00
Передзвоніть мені

Олія ялівцю (250 ml)

Рейтинг:
Наявність:
В наявності
Кількість, шт:
+
130 грн
Способи доставки

Нова Пошта

Укрпошта

Способи оплати

Готівкою при отриманні

Приват24

Visa/MasterCard

Ялівцеву олію виготовляють з шишкоягід вересу. Цей природний антисептик і антиоксидант поважають обидві медицини: офіційна та народна. Різні частини рослини використовуються майже в будь-якій кухні світу. Їх додають в алкоголь та кондитерські вироби, використовують в терапевтичних цілях.

Олійна настоянка ялівцю: що це?

Традиційно, для вилучення олії ягоди піддають паровій перегонці. Але це про ефірні концентрати. У нас продукт зовсім другий. Буквально - це настоянка ягід ялівцю на олії розторопші холодного віджиму. Такий олійний екстракт поєднує в собі жиророзчинну користь розторопші і ялівцю. Використовується як прекрасний засіб догляду за шкірою та в якості унікальної харчової добавки.

Користь

Ця олійна витяжка містить пінен, терпінен, терпинеол, флавоноїди, поліфеноли і хлорофіл. Антиоксидантні сполуки підвищують імунітет, виявляють протимікробну, нейропротекторну, протигрибкову активність, посилюють дію протівоокіслітелі-антиканцерогенів. Дещо знижує тиск та рівень цукру в крові. Окремо відзначимо додаткові бонуси розторопші для косметичних моментів: значну кількість вітаміну Е (токофероли), Омега-6 та відмінне проникнення глибоко в підшкірні шари.

Активізація травлення

  • Олія ялівцю стимулює секрецію травних ферментів, роблячи більш доступними для засвоєння білки, жири, вуглеводи та інші поживні речовини. Очищає печінку, жовчні протоки.

Сечогінний ефект

  • Завдяки антибактеріальним властивостям можна використовувати для запобігання інфекцій сечовивідних шляхів, сечового міхура. Підсилюючи утворення сечі та стимулюючи її виведення, олія одночасно знезаражує тканини сечівника та позбавляє від набряків.

Здоров'я шкіри

  • Глибоко проникає та живить підшкірні шари. Виявляє антицелюлітні властивості при масажі.
  • Здатність вбивати мікроби, дезінфікувати шкірний покрив дозволяє використовувати для лікування вугрового висипу.
  • Застосовується для посилення ефекту зволожуючого крему, пінки для вмивання або гідрофільного масла. Просто додайте в них пару крапель.
  • Ножна ванночка з декількома краплями олії може усунути грибок та неприємний запах.
  • Ялівцева олію є природним репелентом.

Обмеження

  • Алергічні реакції при зовнішньому застосуванні настоянка провокує рідко. Але людям з чутливою шкірою перед її місцевим застосуванням потрібно зробити патч-тест, обробивши мінімальною кількістю зап'ястя або згин ліктя.

  • На відміну від ефірного аналога, жирна олія практично не має побічних ефектів, але індивідуальну непереносимість до окремих компонентів ніхто не відміняв. Просто не гарячкуйте з кількістю, зазвичай цього достатньо.

  • Використання для обличчя, для шкіри тіла
  • Рослина ялівець
  • Застосування зовнішнє
  • Метод отримання олійний екстракт
  • Форма випуску 250 ml
Алена 06.11.2019, 19:15
Сюда попала из за масла расторопши. Давно его фанатка, использую для массажа и масок. Иногда пью. Такие варианты масляных настоек увидела впервые. Можжевельник купила две недели назад. Первыми результатами довольна. Пить тоже можно, но вкус специфический. Не расторопша и не хвоя, не понравился. В салат не годится. Для кожи рекомендую.
Написати відгук
Ім'я*
Email
Рейтинг:
Введіть відгук*
5 + ? = 13
Введіть число*
Супутні товари
Рекомендовані статті
20.07.2019

Дихати, їсти або пити. А може втирати? В медицині багатьох країн використовується як лікарська сировина.

23.05.2020

Аронія чорноплідна – яскрава ягода, що дарує здоров'я.

15.04.2020

Крім рослинного походження, ці олії мають мало спільного.

06.05.2020

Вони увібрали в себе властивості відразу двох рослин.