Режим роботи магазину:
ПН - СБ: с 10:00 до 18:00
Консультація

“Від Романа до Йордана”, або як пережити зимові свята без шкоди для здоров’я?

На грудень і січень припадає шалена кількість святкових днів та вихідних. Більшість людей після зимових свят почуваються, м’яко кажучи не дуже… Відсутність звичного режиму, суцільне переїдання, багато важкої їжі, а нерідко й алкоголю. Малорухливий спосіб життя і дуже багато емоцій. Після свят більшість почуваються спустошено, з кількома зайвими кілограмами, мішками під очима і повною відсутністю енергії, попри те, що мали б навпаки, гарненько відпочити. Цього стану можна уникнути, якщо правильно все організувати. Ми підкажемо, як можна провести різдвяні канікули весело, смачно, а ще без шкоди для шлунку і нервової системи.

Три поради для гарного самопочуття

1. Мінімум стресу

Попри те, що Новий рік та Різдво це приємний період, та це ще й дуже стресовий період. Шалені черги в торгових центрах, купа незавершених справ, які завжди чомусь обов’язково потрібно встигнути зробити ще у цьому році. Вибір подарунків, планування святкового столу — все це тримає у напрузі і навіть може призвести до емоційного вигорання. А ще на фоні стресу легко підчепити ГРВІ, що взимку дуже поширене явище. Намагайтесь не піддаватися цій загальній передсвятковій паніці.

Свята, як і підготовка до них мають приносити задоволення, а не випробовувати нервову систему. А ще подбайте про зміцнення імунітету. Імунній системі в цей період, як ніколи потрібна підтримка. Омега 3, риб’ячий жир, вітамін Д, або активні добавки на кшталт капсул “Чорного кмину” — стануть у нагоді. Чорний кмин є чудовим імуномодулюючим та бактерицидним засобом, що прекрасно бореться з інфекціями, зміцнює організм, покращує імунітет.

2. Контролюємо раціон

Одна з найважчих у виконанні порад, адже дуже складно відмовитися від тих смаколиків, котрі підстерігають нас звідусіль в новорічно-різдвяний період. Якщо складно відмовитися від частини страв, спробуйте обмежуватися невеликими порціями. Тобто пробувати все, але по трошки. Ну і звісно ж, ідеально якщо ви постійно зберігатимете відчуття “легкого голоду”.

Акція
Хіт продажу
Розторопша з ехінацеєю Знижка
72 грн 65 грн
Розторопша з ехінацеєю
Знижка 5%
Хіт продажу
Комплекс "Розторопша"
449 грн 427 грн
Комплекс "Розторопша"
Хіт продажу
Шрот з насіння розторопші
60 грн
Шрот з насіння розторопші

Для тих, хто знає, що може не втриматись і переїсти, рекомендуємо наперед подбати про захист для печінки. З натуральних продуктів (не лікарських засобів) ідеально підходить розторопша. Це саме те, що треба в період затяжних застіль, де можна мимоволі зловживати не лише їжею, а й алкоголем. У нашому магазині є чимало продуктів на основі розторопші і самий цікавий із них — “Розторопша-Ехінацея”, це таке собі комбо для печінки та імунітету. Для зимового періоду краще й не придумаєш.

3. Залишаємося активними

Ми згодні, що під час зимових свят, а особливо після смачного новорічного застілля, зовсім не думається про спорт. Але повністю відмовлятися від бодай стандартної руханки не варто. Виділіть кілька хвилин в день на зарядку, а ще обов’язково хоча б 30 хв просто гуляти по свіжому повітрі. Так вдасться підтримувати тіло в тонусі і не набрати зайвої ваги.

А ще не лінуйтесь взимку додатково турбуватися про шкіру та волосся, адже холод і морозний вітер впливають на них не найкраще. Якщо ви захоплюєтесь зимовими активностями: лижі, сноуборд, ковзанка — обов’язково подбайте про захист шкіри обличчя. Натуральні креми, колаген, або гіалуронова кислота — допоможуть захистити шкіру, пришвидшують її регенерацію, та роблять стійкішою до агресивних зовнішніх факторів.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть відгук*
16 + ? = 21
Введіть число*
Рекомендовані товари