Режим роботи магазину:
ПН - СБ: с 10:00 до 18:00
Консультація

Сироп топінамбура - смачна новинка для діабетиків

На вітчизняному ринку безглюкозних продуктів з'явився ще один натуральний замінник цукру. Сироп виготовлений з топінамбура, який відомий як один з найбезпечніших замінників цукру. Крім топінамбура і води в сиропі присутня мінімальна кількість фруктози. У цьому принципова відмінність нашого товару від багатьох популярних аналогів, адже деякі з них містять цукор.

Кому підійде сироп топінамбура?

Крім комплексу корисних мікроелементів та вітамінів, солодкі ласощі містять пребіотик інулін. Це відомий полісахарид, який відіграє активну роль в нормалізації травлення. Він стимулює розвиток корисних бактерій, активізує всмоктування кальцію і магнію в товстому кишечнику (запобігаючи ризику розвитку остеопорозу). Найважливішою характеристикою інуліну є вплив на процес метаболізму ліпідів, що забезпечує захист від атеросклерозу і цукрового діабету.

  • Підсолоджувач дозволений більшості хворих, які страждають на діабет II типу, але все ж краще попередньо проконсультуватися з вашим лікарем.
  • Мінімальний вміст калорій робить продукт затребуваним у шанувальників здорового способу життя і тих, хто мріє скинути вагу.
  • Багатьом людям цей простий засіб допомагає зміцнити імунітет і вилікуватися від анемії, оздоровити судини і запобігти відкладанню солей.
  • Прийом продуктів, багатих на інулін, допомагає позбутися від функціональних запорів.
  • Сироп топінамбура дозволений і корисний людям будь-якого віку - від молодших дошкільнят до літніх пенсіонерів.

На сьогоднішній день це одна з кращих альтернатив синтетичним підсолоджувачам і більшості цукрозамінників натурального походження.

Кулінарні підказки від GreenHeal

За смаком продукт схожий на вишуканий квітковий мед, він дуже насичений і солодкий. Це прекрасний варіант для приготування різноманітних напоїв, десертів, солодких підлив до випічки. Любителі азіатської кухні, безперечно, оцінять корейські та китайські салати з додаванням сиропу. Корисну новинку можна додавати і в смузі, а також - до фруктових салатів, каш. Для малюків дієтологи радять приготувати фруктове або ягідне пюре - яблучне, порічкове, вишневе.

«В пару» до сиропу краще вибирати продукти з низьким глікемічним індексом, інформації про який достатньо в інтернеті. Незважаючи на виражений солодкий смак, глікемічний індекс самого сиропу є дуже низьким -15. При контакті з гарячою рідиною (чаєм, молоком, настоями і відварами) корисні речовини не руйнуються.

В інтернет-магазині «Грінхіл» ви завжди можете бути впевнені у високій якості і натуральному походженнІ товару. Продукт 100% українського виробництва, надсилається безпосередньо зі складу виробника, що позитивно впливає на ціну і терміни доставки.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть відгук*
33 + ? = 41
Введіть число*
Рекомендовані товари