Режим роботи магазину:
ПН - СБ: с 10:00 до 18:00
Консультація
Сорочан Галина Олександрівна

Сорочан Галина Олександрівна

Гастроентеролог, нутріціолог

Галина - лікар-гастроентеролог вищої категорії, має стаж 23 роки.


Вона є членом таких організацій:

  • Європейська Асоціація вивчення печінки ЄАSL, UEG;
  • Асоціація гастроентерологів, дієтологів України;
  • Асоціація превентивної медицини;
  • Незалежна асоціація нутриціологів.

Галина також є експертом ультразвукової діагностики і спеціалістом інтегративної медицини, апаратної діагностики Intera DiaCor, електропунктурних та біорезонансних методів діагностики та терапії.


Лікар - організатор та ведуча проекту «Галактика здоров'я з Галиною Сорочан» та «Звуки та знаки людського тіла». А ще вона приймає участь у міжнародних конгресах та конференціях як спікер та учасник.

Статті автора

Чиста Омега-3 чи з вітамінами, яку вибрати?
10.12.2021

Омега-3, риб'ячий жир та вітамін D. Багато хто помилково вважає, що це слова-синоніми. Насправді це зовсім не так, хоча в деяких випадках грань буває тонка.

Які вітаміни містить риб'ячий жир?
17.11.2021

Що насправді може містити риб'ячий жир і в якій кількості? Омега-3 чи вітаміни А, Д та Е?

Чим конопляний протеїн кращий за інших
05.05.2021

Амінокислоти, вітаміни, багатий вміст мінералів та легка засвоюваність, роблять його кращим серед рослинних протеїнів.

Антиоксиданти - наш щит від хвороб та старіння
29.05.2020

Про роль антиоксидантів в захисті нашого організму.

За що ми любимо грецькі горіхи
22.05.2020

Про користь та особливості вживання олії

Гарбузова олія: рідкісні властивості зеленого насіння
20.05.2020

Сира олія допоможе скинути вагу та підлікувати простату.

 Рослинна клітковина - ліки або харчовий баласт?
18.05.2020

Чи є харчові волокна з особливими властивостями?

Відмова від глютену - інвестиція у власне здоров'я?
16.05.2020

Чи всім потрібно виключати глютенові продукти зі свого раціону?

Вітамін Е: мінімум, що потрібно знати
15.05.2020

Природний кардіо-, нейропротектор та надпотужний жиророзчинний антиоксидант.

Що ми знаємо про вітамін сонця Д?
14.05.2020

Сама специфічна роль серед жиророзчинних вітамінів.

Інфузні олії та мацерати: що це?
06.05.2020

Вони увібрали в себе властивості відразу двох рослин.

Як швидко псуються натуральні олії?
23.04.2020

Чи можна продовжити терміни придатності різноманітних олій.

Яку роль виконує білок у нашому організмі?
22.04.2020

У перекладі з давньогрецької протеїн означає унікальний, перший або єдиний.

Які кислоти називаються незамінними і чому?
18.04.2020

Амінокислоти по праву вважаються будівельниками та захисниками людського організму.

Навіщо обирати продукти без глютену та лактози?
17.04.2020

Навіщо обирати продукти без глютену та лактози?

Чим відрізняються прості вуглеводи від складних?
17.04.2020

Дієтологи наголошують на важливості грамотного вибору вуглеводовмісних продуктів.

Які бувають бджолині продукти?
10.04.2020

Завдяки бджолам ми маємо кілька надзвичайно корисних продуктів.

Кероб: що за продукт та в чому його переваги
09.04.2020

За смаком він нагадує какао з молоком.

Чому ми купуємо продукти з амаранту?
07.04.2020

Збалансований вміст білка та повільних вуглеводів дозволяє створити тривале відчуття ситості.

Чи може мед нашкодити здоров'ю?
03.04.2020

При неправильному застосуванні можна завдати серйозної шкоди власному здоров'ю.

Бджолиний мед: особистий солодкий лікар
02.04.2020

Лікувальний коктейль, що складається з переробленого бджолами квіткового нектару.

Олії для заправки салатів і рецепти з ними
25.03.2020

Перевірені олії, які з давніх-давен використовувалися в кулінарії.

Відкриваємо вітамін Е: токофероли чи токотрієноли?
22.03.2020

Що відомо про вкрай рідкісною форму цього вітаміну - токотрієноли.

Розторопша для схуднення
08.01.2020

Порошок (борошно, шрот, клітковина) та олія. Зовсім різні продукти зі своїми ефектами та тонкими нюансами.

Риб'ячий жир для схуднення
05.11.2019

Ваше активне бажання схуднути, Омега-3 і вітамін D3 можуть створити диво. Як це працює.

Кунжут - джерело рослинних антиоксидантів
25.01.2019

Це рослинний концентрат здорьвья. Насіння кунжуту з випічкою або олія в салаті?

Ненасичені жирні кислоти Omega 3, 6, 9: незамінні та ефективні
13.11.2018

Деякі кислоти ряду "омега" людський організм не виробляє, тому черпає їх тільки з їжі.

Амарант: маловідомий, але неймовірно корисний
08.11.2018

Ця унікальна рослина ні в чому не поступається, але багато в чому перевершує відому всім пшеницю.

Що таке каша і з чим її їдять
07.11.2018

Якщо ви вирішили дотримуватися здорового харчування, без круп та каш не обійтися. Користь приносять не усі. Але є й унікально корисні, наприклад, каша із зерен амаранту.

Що таке борошно та як вибрати корисне
06.11.2018

Тим, хто піклується про здоров'я, дієтологи рекомендують придивитися до лікувального борошна з насіння амаранта та розторопші.

Культура вживання рослинних олій: про користь і нюанси
28.10.2018

Чи замислювалися ви про те, що вживати натуральні олії необхідно правильно. Про правила і заборони.

Корисні властивості натуральних олій
23.10.2018

Натуральні олії  мають цілющу силу, іноді унікальну. Завдяки цьому є можливість уникнути більшості хвороб без хімічних препаратів та побічних ефектів.