Режим роботи магазину:
ПН - СБ: с 10:00 до 18:00
Консультація

ТОП 5 гідролатів для обличчя

Коли мова заходить про натуральну косметику, яка немає протипоказань та вікових обмежень, на думку одразу спадають гідролати. Це дуже делікатні засоби, отримані за допомогою спеціальної парової дистиляції квітів та пелюсток різноманітних рослин. Переважно, для виробництва гідролатів використовують лише рослини, з цінними властивостями та багатим складом. Наприклад, троянда, лаванда, любисток та багато інших. Асортимент сировини на основі якої роблять цю ароматну воду досить широкий. Ми не рекомендуємо купувати перший кращий гідролат, тому що вам подобається його запах. Важливо підібрати саме той продукт, який найкраще підходить для догляду за обличчям, тілом чи волоссям. Залежно з якою метою ви купуєте дану продукцію. В цій статті розглянемо найкращі гідролати для обличчя. Сміливо називайте їх еліксирами молодості.

Гідролат-мікс "Anti-Age"
99 грн
Гідролат-мікс "Anti-Age"
Акція
Гідролат - мікс "Ліфтинг ефект" Знижка
97 грн 68 грн
Гідролат - мікс "Ліфтинг ефект"
Акція
Гідролат – мікс "Чиста шкіра" Знижка
97 грн 68 грн
Гідролат – мікс "Чиста шкіра"

Що таке гідролат?

Перш ніж перейти до переліку кращих варіантів для обличчя, коротко розповімо, що таке гідролат, і чому важливо купувати саме його, а не квіткову воду. Квіткова вода — це суміш звичайної води і ефірних олій. Нерідко виробники додають до неї ще й різноманітні домішки, консерванти та ароматизатори. Гідролат — це повністю натуральний продукт, який утворюється шляхом складного процесу. Етапи виробництва наступні:

  1. Сировину (листя, корінці, квіти тощо) поміщають у спеціальну ємність під котрою кипить вода.
  2. Пар, який утворюється внаслідок кипіння, проходить через рослини витягуючи з них всі корисні елементи і осідає у вигляді конденсату в ще одній спеціальній ємності.
  3. Цей конденсат збирають, відділяють від нього зайві ефірні олії, і залишається чистий гідролат.

Все, такий продукт без будь-який домішок фасується і готов до використання. Саме такі гідролати представлені в інтернет-магазині Greenheal.

Запитаєте, як тоді гідролат може зберігатися майже рік, якщо він не містить консервантів? Все просто. Під час дистиляції пар вбиває мікроби та бактерії, тому при правильному зберіганні гідролат без проблем постоїть навіть рік-півтора. Але це має бути темне і сухе місце.

П’ять кращих гідролатів для обличчя

Всі продукти, які ми відібрали, демонструють відмінні результати при регулярному користуванні. Ба більше, вони часто є в косметичках відомих леді. Якщо у вас проблемна шкіра, занадто суха, з регулярними висипаннями чи навпаки хороша і ви хочете її такою й зберегти, ми рекомендуємо гідролати з таких рослин: троянда, лаванда, ромашка, лимон, береза. Залюбки розповімо, чим саме буде корисний кожен з цих продуктів.

Троянда

Трояндовий гідролат та рожева вода напевно одні з найпопулярніших при догляді за шкірою обличчя. Троянду рекомендують вибирати для надто сухої шкіри. Хоча корисною вона буде й для жирної і комбінованої. Рожевий гідролат відмінно тонізує, знезаражує, має антибактеріальний та протизапальний ефект. Звужує пори, зменшує мішки та синці під очима, нормалізує pH шкіри. Це відмінний антивіковий засіб, адже завдяки потужним зволожувальним властивостям він розгладжує дрібні зморшки та попереджає передчасне старіння. Використовуйте його щодня замість тоніка, чи просто протирайте ним обличчя перед сном і буде вам щастя.

Акція
Гідролат "Трояндова вода" Знижка
105 грн 74 грн
Гідролат "Трояндова вода"

Лаванда

Лаванда в багатьох асоціюється із заспокійливим. Приблизно так само вона діє і на шкіру. Заспокоює, знімає подразнення та почервоніння, вирівнює тон шкіри. Її в обов’язковому порядку рекомендують всім в кого є такі проблеми, як дерматит, псоріаз чи екзема. Лаванда — це чудо засіб при сонячних опіках. Підходить вона й для без проблемної шкіри в якості відмінного зволожуючого засобу. Це насправді універсальний гідролат, який може використовувати власниця чи власник будь якого типу шкіри. Ось, які ще ефекти, що точно будуть цікаві багатьом, має лаванда:

  • очищає пори та попереджає появу чорних цяток;
  • вирівнює тон обличчя та робить шкіру світлішою;
  • відмінно загоює та регенерує дрібні ранки, рубці чи укуси від комах.

І це далеко не все на що здатна ця рослина.

Акція
Гідролат "Лаванда" Знижка
89 грн 62 грн
Гідролат "Лаванда"

Ромашка

Багатьом відомо, що ромашка має відмінні антибактеріальні властивості. ЇЇ рекомендують пити при інфекціях сечових шляхів, при болі в горлі. Чудово проявляє себе й гідролат з цієї квітки. Він підходить для жирної та проблемної дерми, схильної до куперозу та висипань. Водночас не надто рекомендований для сухої чи обвітреної шкіри. Це ідеальний засіб для тих хто бореться з акне, з чорними цятками та іншими схожими проблемами. Ромашку часто купують для догляду за шкірою немовлят. Трішки гідролату можна додавати до ванночки під час купання.

Акція
Гідролат "Ромашка" Знижка
95 грн 67 грн
Гідролат "Ромашка"

Лимон

Ідеальний варіант для тих кого мучать пігментні плями чи веснянки. Лимон відмінно тонізує, знезаражує, висвітлює та вирівнює тон шкіри. Косметологи називають це панацеєю для жирної шкіри схильної до появи висипань. Лимонний гідролат дезодорує, звужує пори, робить шкіру більш підтягнутою та пружною. Це відмінний природний антиоксидант, який знешкоджує вільні радикали. Вони, як відомо, негативно впливають на стан дерми. Лимонний гідролат один з небагатьох має у складі безліч вітамінів, і звісно ж вітамін С. Якщо ви не виходите з дому без тональної основи через комплекси з приводу висипань та пігментацій, лимонний гідролат точно потрібен в колекцію ваших косметичних засобів.

Акція
Гідролат "Лимон" Знижка
89 грн 62 грн
Гідролат "Лимон"

Береза

Береза багата на флавоноїди, фітонциди, органічні кислоти, вітаміни та мікроелементи. Гідролат з берези рекомендують власникам шкіри, яка втратила пружність та еластичність. Має занадто розширені пори та швидко жирніє. При регулярному використанні цього гідролату відмічається нормалізація роботи сальних залоз. Покращується тонус шкіри, вирівнюється її колір. Також, це чудовий природний засіб від ультрафіолету. Звісно на пляжі гідролат навряд чи буде дієвим, але для звичайних прогулянок його запросто можна наносити на обличчя замість SPF.

Гідролат "Береза"
89 грн
Гідролат "Береза"

Варіанти застосування гідролатів для догляду за шкірою обличчя

Є безліч варіантів, як можна використовувати цей продукт, і отримати від нього всю можливу користь. Опишемо кілька основних способів.

Спосіб застосування

Особливості

Замість тоніка

Просто протирайте обличчя або масажними рухами втирайте гідролат в шкіру. Тоніки, які нерідко містять спирт, вам точно більше не будуть потрібними.

Замість крему або в його складі

Інколи, якщо шкіра не надто суха, гідролату буде достатньо, щоб якісно її зволожити.

У складі масок

Розбавте гідролатом глину, додайте його до косметичних масок, чи робіть корисні скраби. Гідролат — це відмінна основа та компонент, який збагатить будь-який засіб.

Справжні гідролати, на відміну від ефірних концентратів, не мають протипоказань та не викликають алергічних реакцій. Це продукція, яка може поповнити не тільки вашу колекцію косметичних засобів, а й дитячу.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
25 + ? = 34
Введіть число*
Рекомендовані товари
Гідролат "Мікс для очей та повік" Знижка
Акція
Гідролат "Мікс для очей та повік"
99 грн 69 грн
Інші статті автора
23.08.2023

Найефективніші гідролати для зволоження сухої шкіри.

25.05.2023

Найефективніші гідролати для волосся. Вибираємо найкращі та справжні.

24.05.2023

Як правильно використовувати гідролати з користю для волосся.

Також радимо почитати
18.05.2023

 Є кілька десятків видів “квіткової води”, та понад десяток способів її використання. Саме про способи і поговоримо.